Naar de homepage
Leuk dat je interesse hebt in BLVD TV!

Ik ben de trendspotter van Rijneke Boulevard. In mijn maandelijkse filmpjes neem ik je graag mee op ontdekkingsreis langs de winkels van Rijneke. Ik toon je de nieuwste trends, laat je kennis maken met verrassende producten en geef je tips en tricks. Ik word echt blij als ik je kan inspireren met het veelzijdige aanbod van Rijneke en de vele leuke winkels. Ik slaag er altijd!

Shoppingroute november

Met het thema Feestdagen op de Rijneke

Shoppingroute oktober

Een gloednieuwe video van Suzanne

Shoppingroute augustus

Een gloednieuwe video met slimme budget tips

Shoppingroute juni

Een gloednieuwe video waarin onze nieuwe winkels centraal staan

Shoppingroute mei

Een gloednieuwe video waarin het buitenleven centraal staat.

Shoppingroute april

Een gloednieuwe video waarin design en interieur centraal staan.

Shoppingroute februari

Een gloednieuwe video waarin wellnesss en ontspanning centraal staan.

Shoppingroute december

Gepresenteerd door onze Suzanne, official trendspotter van de Rijneke Boulevard! Met een gloednieuwe video waarin de december kadomaand centraal staat.

Shoppingroute oktoberWoonmaand

Gepresenteerd door onze Suzanne, official trendspotter van de Rijneke Boulevard! Met een gloednieuwe video waarin de oktober woonmaand centraal staat. De dagen worden korter & kouder dus hoogtijd om het binnen weer gezelliger te maken!

Slaapkamer Shoppingroute

Kerst Boulevard

Het was weer een ontzettend gezellige Tweede kerstdag op de Rijneke Boulevard. Een leuke vaartocht, grappige nieuwjaarsfilmpjes en traktaties van de kerstdames maakten deze kerstdag compleet. Bekijk hier de gezellige terugblik van de van Unity.nu

19 Oktober wooninspiratie

Een gezellig zaterdag om de woonmaand extra te vieren. De Cadeau dames waren er met een leuke fb-winactie. Bezoekers maakten kans op een suprise aankoop van de Rijneke Suprise Stylist Shopper. Bekijk hier een impressie van Unity.nu.

Oktober woonmaand

Feestelijk aftrap van Oktober Woonmaand! Er was onder andere een graffiti-artiest, een taxateur, een Instagram/Pinterest adviseur, een Surprise Shopper, vrolijke muzikanten en een heleboel inspiratie! Bekijk hier de terugblik van Unity.nu.

Relax Boulevard

Het was een Relaxdag op de Rijneke Boulevard afgelopen zaterdag! Massage-momentjes, auto’s werden gereinigd en de promodames deelden een leuke give-away uit: het slaapmaskertje. Bekijk de terugblik van Unity.nu

Muziek BLVD

Op 2e Pinksterdag stond de Rijneke Boulevard weer volop in het teken van muziek en stonden er verspreid over de winkelboulevard diverse acts van straatmuzikanten. Er onstond een heel gezellig sfeertje zoals u op deze leuke impressie van Unity.nu zult zien.

Gezellige Paasdagen

Pasen op R’ei’neke! Het paastreintje maakte een ritje over de vergrootte boulevard. Natuurlijk was de paashaas er ook samen met zijn paasdame en konden de kids creatief met eierdopjes aan de slag! Bekijk deze leuke impressie van Unity.nu

Boeiend Bloeiend Rijneke

Het was één en al kleur en fleur op de Rijneke Boulevard afgelopen zaterdag! De tulpenmeisjes waren er om bosjes tulpen uit te delen en het draaiorgel zorgde voor het muzikale entertainment. Bekijk de terugblik van Unity.nu

Ijsblijtijd

Afgelopen zaterdag was er weer een hoop te beleven op de Rijneke boulevard! Bewoners van Museumpark Archeon waren aanwezig en de muzikale ijsbrekers bliezen de kou weg! Bekijk hier de gezellige terugblik.

Ruim 50 winnaars gingen 2e kerstdag samen met de zingende Kerstman & zijn Kerstmeisje aan boord van de Rijnstroom, voor een leuke Kerstboottocht. Iedereen had het ontzettend naar zijn zin! Hier een gezellige terugblik van Unity.nu

Sinterklaas op de Rijneke Boulevard

Sinterklaas reikte vandaag de prijzen uit aan de winnaars van het Vallend Prijzen Festival. De Pietenband zorgde voor muzikale (peper)noten. Wat een gezelligheid op de boulevard!

Start Vallende Prijzen Festival

De start van ons Vallende Prijzen Festival op 6 en 7 oktober ! Rijneke HerfstHostess delen de eerste actie codes uit en een appeltje voor de dorst. Bekijk onze leuke impressie.

Rijneke Picknick

1 september kon het winkelend publiek in het nazomerse zonnetje genieten van versgebakken pannenkoeken met daarbij plaatjes van de vinyl dj’s! Bekijk onze leuke impressie.

Kussenvechten

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het Zuid Hollands kampioenschap kussenvechten. Iedereen deed mee, van jong tot oud, en de winnaars gingen naar huis met mooie prijzen.

Glutenvrije markt

En wat was het ongelovelijk gezellig en druk op de grootste glutenvrije markt van Nederland. Met meer dan 50 kramen aan glutenvrije producten en 5 foodtrucks was het een hele happening waar iedereen massaal op af kwam.

Muziek BLVD

Het was weer super gezellig bij Rijneke op 2e pinksterdag! Rijneke Muziek Boulevard, was een middag vol dans -en zangoptredens.

Liberty Tour op bevrijdingsdag

Tijdens Bevrijdingsdag 5 mei was ook dit jaar de imposante optocht van historische voertuigen te bewonderen. Tijdens deze Liberty Tour rijden oude voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog , bekijk deze leuke impressie.

Vrolijk het voorjaar in

Het was een gezellig Paasfeest op de Rijneke. Als EI-catcher reed de Paashaas rond in zijn kekke autootje en verspreidde lentekriebels over de hele boulevard.

Rijn en Fris

Wie wil nou niet lekker fris en Rijn het voorjaar in? Rijneke helpt je graag een handje op weg.

ijspret

Wat een coole dag was het! Rijneke werd omgetoverd tot Winterboulevard, met spectaculaire sculpturen van ijs en hout en demonstraties met een kettingzaag. UnityTV maakte de volgende reportage.

Drone vlucht

Prachtige overzichtsvideo van de Rijneke Boulevard

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Agenda

26 November - Muziekpieten bij Rijneke
Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.