De WoonBekroonmaand

Heel oktober staat in het teken van gezelligheid en verrassingen bij Rijneke. We organiseren het oktober-event: de WoonBekroonmaand. Geniet tijdens de WoonBekroonmaand royaal mee van:

Interieuradvies – 7, 14 en 21 oktober

Op zaterdag 7, 14 en 21 oktober geeft een ervaren interieurstylist, Britt Leferink, stijladvies aan de Rijneke Boulevard. Of het nu gaat om een frisse start, een nieuw huis of een verbouwingsproject, Britt staat voor jou klaar. Meld je aan voor een exclusieve sessie van een half uur met Britt via onze speciale aanmeldpagina op de website.

Kroonjuwelen in de Winkel – heel oktober

Helemaal in het teken van de WoonBekroonmaand: ontdek Kroonjuwelen in de winkels! Deze speciaal geselecteerde items staan gedurende vier weken in de schijnwerpers tijdens de WoonBekroonmaand. Deze koop(juweelt)jes variëren van prachtige meubelstukken tot unieke accessoires. Herken ze gemakkelijk aan de speciale kroontjes die de items onderscheiden van de rest. We delen ook Kroonjuwelen via de social media kanalen van Rijneke.

Hooggeëerd Bezoek – 1, 7, 14, 21 & 28 oktober

Geniet van een vleugje koninklijke betovering! Ontdek de magische wereld van de HuisLakei van Rijneke; elke eventdag heet hij iedereen van harte welkom! Voor onze jongste bezoekers organiseren we op zaterdag 1 oktober een betoverende meet & greet waar sprookjes werkelijkheid worden. Bovendien verrassen op 21 en 28 oktober onze talentvolle, muzikale lakeien iedereen met charmante optredens.

Lancering Mascotte 28 oktober

Kinderen kunnen hun geluk niet op! Ze kunnen hun nieuwe vriend ontmoeten en knuffelen op zaterdag 28 oktober 2023. Hou je vast: we gaan onze Rijneke Mascotte lanceren en zijn langverwachte naam onthullen! Op social media vragen wij onze volgers om een naam te verzinnen. Vanzelfsprekend mag je met onze nieuwe vriend op de foto.

Openingstijden winkels

De winkels zijn open op:

  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Kom gezellig langs tijdens de WoonBekroonmaand en laat je inspireren en verrassen!

Geniet van een Nazomerse Muziek Middag bij Rijneke Boulevard!  

Het is weer tijd om te genieten en wat is een betere manier om dat te doen dan met geweldige muziek. Op 16 september tussen 12.00 en 16.00 uur nodigen wij jou dan ook uit om de Nazomerse Muziek Middag  bij te wonen. Twee gezellige dames zorgen voor de swingende muziek. Tot dan!

Rocking Rijneke op 2e pinksterdag

𝗥𝗼𝗰𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗶𝗷𝗻𝗲𝗸𝗲 op 2e pinksterdag – De winkels zijn open van 11.00 – 17.00 uur .

Op maandag 29 mei is het weer tijd voor Rocking Rijneke! Verspreid over de boulevard zullen er 4 swingende, rockabilly bands optreden.
Geniet van de live muziek en natuurlijk onze winkels! Zien we je dan?!

Rondje Rijneke

Leiden Marathon wandelaars opgelet! Kom zaterdag 13 mei a.s. naar de Rijneke Boulevard en rust even uit!

Geniet van een heerlijk kopje koffie en iets lekkers op ons speciale horecaplein en maak een sportief “Rondje Rijneke” langs een van onze 45 winkels. De winkels zijn open van 10.00 – 17.00 uur. Speciaal voor de gelegenheid ontvang je tussen 11.00 – 15.00 uur een gratis rugzakje van onze “Rijneke Ronde Missen”! Vergeet niet om te kijken hoe de wandelaars met het speciale pontje over de Rijn gaan.

Op zondag 14 mei a.s. zijn de winkels ook open van 10.00 – 17.00 uur en kun je de hardlopers bij Rijneke aanmoedigen tussen 11.00 – 12.30 uur. Maak daarnaast kans op een wooncheque t.w.v. € 50,- door een foto of video te maken op onze boulevard met je rijneke rugzakje en deze te posten met #rondjerijneke. Tot ziens op de Rijneke Boulevard!

Oktober woonmaand planning

Heel oktober viert Rijneke de woonmaand samen met jou. Elk weekend zijn er superleuke, inspirerende momenten tussen 12.00 en 16.00 uur.

Oktober woonmaand is hét moment om met je interieur aan de slag te gaan. Nu het weer eerder donker wordt, gaan we meer tijd in huis doorbrengen. Toe aan verandering, nieuw huis of bezig met een verbouwing? Kom naar Rijneke en laat je inspireren! Rijneke telt maar liefst 35 woongerelateerde winkels (vloeren, meubels, sanitair, keukens en home electronics) met een ruim aanbod voor jouw hele woning.

Wat staat er deze maand allemaal op de planning?

Gratis interieuradvies
Benieuwd hoe je de nieuwste woontrends vertaalt naar jouw eigen interieur? Bij onze interieurstylist Britt kun je zaterdag 8, zondag 9 en zaterdag 22 oktober 2022 al jouw woonvragen stellen. Reserveer een afspraak en ze is een half uur exclusief voor jou beschikbaar. Meld je aan voor een afspraak via deze link: https://www.rijneke.nl/woonmaand/
Wees er snel bij: er zijn maar 24 plekken beschikbaar!

Win wooncheques
Doe mee en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 25,- of € 250,-. Meedoen is simpel: trek een envelop bij één van de enveloppedames en wie weet win je! De enveloppedames kun je spotten op 8 en 22 oktober.

Muzikaal optreden
Op zaterdag 8, zondag 9 en zaterdag 15, 22 en 29 oktober 2022 verzorgt een orkest een heerlijk optreden.
Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11 en is daardoor goed bereikbaar. Je parkeert gemakkelijke en gratis voor de deur op een van onze 1000 beschikbare parkeerplekken.

Rijd klimaatvriendelijker, schoner én veiliger

Op zaterdag 6 november a.s. komen medewerkers van Band op Spanning naar het parkeerterrein van de Rijneke Boulevard ‘s middags van 14.00 tot 17.30 uur.

Daar zullen zij de gratis service Band op Spanning gaan uitvoeren! Met behulp van professionele mobiele apparatuur wordt de bandenspanning van de auto’s gecontroleerd en worden de banden zo nodig opgepompt.

In Nederland rijdt meer dan de helft van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dat kost jaarlijks ca. 200 miljoen liter extra brandstof en veroorzaakt 400 miljoen kg extra CO2 uitstoot. Daarnaast maakt rijden met een te lage bandenspanning autorijden duurder; een auto verbruikt op jaarbasis 2 tot 5% meer brandstof en de slijtage van de banden neemt toe. Het is ook gevaarlijk, want de verkeersveiligheid neemt af door een slechtere wegligging, een langere remweg en een grotere kans op een klapband.

Tijd voor actie!
Met de service ‘Band op spanning’ kan op concrete wijze een steentje worden bijgedragen aan een schonere en veiligere samenleving. De gemeente Zoeterwoude ondersteunt dit initiatief en biedt alle bezoekers van de Rijneke Boulevard deze service kosteloos aan.

Hoe gaat het in z’n werk?
Servicemedewerkers staan gedurende de dag bij de in- en uitgang van het terrein. Daar zullen zij de automobilisten aanspreken over deze gratis service. Een bezoeker die wil meedoen krijgt een aanmeldkaart onder de ruitenwisser. Eenmaal geparkeerd en op pad, hoeft de bezoeker verder niets meer te doen. De medewerkers controleren de bandenspanning en pompen de banden zo nodig weer op tot de door de fabrikant geadviseerde spanning (bij normaal gebruik). De aanmeldkaart wordt omgewisseld voor een kaart met daarop de oude bandenspanning, de nieuwe bandenspanning én de besparingen! Zo weet de automobilist precies wat er gebeurd is, wel zo prettig.

Liever niet?
Uiteraard is er ook de mogelijkheid om geen gebruik te maken van deze kosteloze bandenservice. Dit kan de bezoeker kenbaar maken bij de medewerkers. Zij zullen nooit ongevraagd aan een auto komen en komen alleen in actie indien een auto een aanmeldkaart onder de ruitenwisser heeft.

Vragen en informatie
Kijk voor meer informatie op www.bandopspanning.nl.
Voor vragen kunt u mailen naar: info@bandopspanning.nl

Heel oktober – Woonb€loonmaand

De hele maand oktober vieren we op de Rijneke de traditionele woonmaand. Een maand vol wooninspiratie en interessante aanbiedingen bij onze 35 woonwinkels!

Elke zaterdag zijn er extra leuke en inspirerende momenten tussen 12 en 16u. Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook kans maken op een wooncheque. Dus kom zeker even langs in oktober!

35 woonwinkels

Oktober woonmaand is het moment om met jouw interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we gaan nog meer tijd in huis doorbrengen nu het weer donkerder wordt. Rijneke telt maar liefst 35 woongerelateerde winkels (vloeren, meubels, sanitair, keukens en home electronics), dus een ruim aanbod voor het hele huis!

Trends

Kies je voor kalmte en rust of gaat je inventief om met de ruimte die je hebt?  Benieuwd naar de nieuwste trends en op zoek naar wooninspiratie? Onze winkels adviseren je graag. Benieuwd hoe je de nieuwste woontrends vertaalt naar jouw eigen interieur? Maak dan een gratis afspraak bij onze interieurstylist op zaterdag 9 en 23 oktober tussen 12 en 16u.

Extra gezellig

Bekijk onderstaande agenda wat we je extra bieden op de Rijneke Boulevard. Zien we je binnenkort?

Interieuradvies –  9 en 23 oktober

Op zaterdag 9 oktober en 23 oktober is onze professionele interieur interieurontwerper Karinka aanwezig. Toe aan verandering, nieuw huis of bezig met een verbouwing? Bij Karinka kan je terecht met al je woonvragen. Je kan een afspraak reserveren, ze is een half uur exclusief voor jou beschikbaar. Interesse en meer informatie? Meld je hier aan en laat ons weten welke dag, tijdstip jouw voorkeur heeft en waarmee zij jou kan helpen.

Surprise shopper – 16 en 30 oktober

Na het succes van vorige jaar hebben wij de Surprise Shopper weer uitgenodigd. De 16de en 30ste kan het zomaar zijn dat je je aankopen niet zelf hoeft te betalen. Deze dag betaalt hij namelijk voor heel veel bezoekers de aankopen mee. En voor de extra sfeer is er alle zaterdagen een huiskamerorkest die fijne muziek ten gehore brengt.

Winactie – hele maand oktober

Vergeet niet om woonaankopen te doen tijdens de oktober woonmaand , want hiermee maak je kans op een van de tien mooie prijzen. Van 1 oktober t/m 31 oktober ontvang je bij elke aankoop* op de Rijneke boulevard 1 invulkaartje waarmee je kans maakt op een wooncheque t.w.v. EUR 100,-. Meedoen is heel eenvoudig: vul jouw gegevens in op het kaartje en deponeer ‘m direct in de box op de toonbank van de winkelier. Het is toegestaan om mee te doen bij meerdere winkels. Hoe meer inzendingen, hoe meer je kans maakt. Vraag in de winkel naar de winactie en misschien val jij wel in de prijzen!

De boulevard in de openlucht is goed bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.

*Met uitzondering van:

-MKC Moto, Action, Van Bemmelen Outdoor, Pipoos, Bickels Snacks en Mezzo Mezzo (geen woongerelateerde winkels).

-Bristol, Leen Bakker, De Literslijter, Kwantum en ToyChamp (niet lid van de winkeliersvereniging).

Rijneke race

Op zaterdag 4 september, het weekend van de formule 1, zal ook de Rijneke boulevard in het teken staan van snelheid. Zo zal er een Rijneke Race parcours worden uitgezet waar de jeugd op motortjes hun eigen race kunnen rijden. Alle snelheidsduivels kunnen hiermee hun motorrace diploma verdienen.

Daarnaast worden klanten uitgenodigd om een ‘ snelle pitstop’ met hun auto te maken bij het Carwash team. Op milieu vriendelijke wijze worden auto’s in een raptempo door de steamboys gereinigd met stoom. Ondertussen racen de  Formule-1 ‘Grid Girls’  op hun rollerskates over de boulevard en delen een leuke bijpassende gadget uit aan alle bezoekers.

Snel naar Rijneke, want daar slaag je altijd!