Rijneke Recyclet Kofferbakmarkt

Op zaterdag 16 maart nodigt Rijneke je van harte uit om naar de kofferbakmarkt te komen, die plaatsvindt tussen 11:00 en 16:00 uur.

Ontdek tweedehands schatten!
Draag ook bij aan duurzaamheid en kom gezellig langs en ontdek fantastische tweedehands schatten die een nieuw leven verdienen. Van kleding tot speelgoed, huishoudelijke artikelen tot elektronica, wij hebben het allemaal. De kofferbakmarkt vindt dit jaar plaats aan de voorkant van de boulevard. Zo kun je de markt goed combineren met winkelen aan de boulevard!

Alleen bij droog weer gaat deze Kofferbakmarkt door. Dit wordt op FB een paar dagen vooraf bekendgemaakt.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Winter Warmte bij Rijneke!

Op zaterdag 3 februari tussen 12.00 en 16.00 uur worden de winterse vibes versterkt met onze uitdeel-chocomelk-actie! Twee stralende uitdeeldames zorgen voor warme chocomelk (natuurlijk met slagroom). Dit wordt jullie aangeboden door snackbar Bickels. Vanzelfsprekend komt ook onze boulevard bewoner Rijntje weer langs om knuffels uit te delen en met jou op de foto te gaan! Mis dit niet, kom langs en laat je verwennen!

Vier kerst op de Rijneke Boulevard!

Op dinsdag 26 december verwelkomen we de enige echte Kerstman bij Rijneke Boulevard tussen 12.00 en 16.00 uur. Ga op de foto en pak iets lekkers uit zijn bakfiets.  Maak je kerstshoppen extra speciaal, want de winkels zijn deze dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur Daarnaast lopen de Kerst dames rond, die iets leuks voor jou in petto hebben! Ook komt Rijntje de mascotte langs om het feest compleet te maken. Tot 26 december!

Feestelijke Sinterklaasviering met Pietenorkest op Rijneke Boulevard

Op de Rijneke Boulevard wordt het feest op 2 december tussen 12:00 en 16:00 uur! De Pieten maken een speciale stop en brengen een gezellige sfeer mee naar de boulevard.  Er is een spetterend Pietenmuziekorkest aanwezig dat de leukste Sinterklaasliedjes speelt en de hele Rijneke Boulevard in feeststemming brengt! Ook delen de Rijneke Pietjes een fanTastische traktatie uit. Tot 2 december bij de Rijneke Boulevard. Tot dan!

Decembermaand bij Rijneke Boulevard

December staat vol in het teken van de feestdagen. Zo ook bij de Rijneke Boulevard!

Pieten Party – 2 december
De Pieten maken een speciale stop en brengen een gezellige sfeer mee naar de boulevard.  Er is een spetterend Pietenmuziekorkest aanwezig dat de leukste Sinterklaasliedjes speelt en de hele Rijneke Boulevard in feeststemming brengt! Ook delen de Rijneke Pietjes een fanTastische traktatie uit. Op 2 december zijn de winkels open van 10.00 tot 17.00 uur.

De kerstman komt op bezoek! – 26 december
Op 26 december verwelkomen we de enige echte Kerstman bij Rijneke Boulevard tussen 12.00 en 16.00 uur. Ga op de foto met de Kerstman en pak iets lekkers uit zijn bakfiets. Daarnaast lopen de kerstdames rond, die iets leuks voor jou in petto hebben. Ook komt Rijntje de mascotte langs om het feest compleet te maken. Maak je kerstshoppen extra speciaal, want de winkels zijn deze dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Gratis oliebollen – 30 december
Op 30 december bereiden we je voor op de jaarwisseling met heerlijke gratis oliebollen tussen 11.00 en 14.00 uur. Mascotte Rijntje komt ook weer langs! Geniet van de smaak van traditie en ontvang een knuffel van onze geliefde mascotte. Zaterdag 30 december zijn de winkels open van 10.00 tot 17.00 uur.

Let op: op Eerste Kerstdag, maandag 25 december, zijn alle winkels op de boulevard gesloten.

De WoonBekroonmaand

Heel oktober staat in het teken van gezelligheid en verrassingen bij Rijneke. We organiseren het oktober-event: de WoonBekroonmaand. Geniet tijdens de WoonBekroonmaand royaal mee van:

Interieuradvies – 7, 14 en 21 oktober

Op zaterdag 7, 14 en 21 oktober geeft een ervaren interieurstylist, Britt Leferink, stijladvies aan de Rijneke Boulevard. Of het nu gaat om een frisse start, een nieuw huis of een verbouwingsproject, Britt staat voor jou klaar. Meld je aan voor een exclusieve sessie van een half uur met Britt via onze speciale aanmeldpagina op de website.

Kroonjuwelen in de Winkel – heel oktober

Helemaal in het teken van de WoonBekroonmaand: ontdek Kroonjuwelen in de winkels! Deze speciaal geselecteerde items staan gedurende vier weken in de schijnwerpers tijdens de WoonBekroonmaand. Deze koop(juweelt)jes variëren van prachtige meubelstukken tot unieke accessoires. Herken ze gemakkelijk aan de speciale kroontjes die de items onderscheiden van de rest. We delen ook Kroonjuwelen via de social media kanalen van Rijneke.

Hooggeëerd Bezoek – 1, 7, 14, 21 & 28 oktober

Geniet van een vleugje koninklijke betovering! Ontdek de magische wereld van de HuisLakei van Rijneke; elke eventdag heet hij iedereen van harte welkom! Voor onze jongste bezoekers organiseren we op zondag 1 oktober een betoverende meet & greet waar sprookjes werkelijkheid worden. Bovendien verrassen op 21 en 28 oktober onze talentvolle, muzikale lakeien iedereen met charmante optredens.

Lancering Mascotte 28 oktober

Kinderen kunnen hun geluk niet op! Ze kunnen hun nieuwe vriend ontmoeten en knuffelen op zaterdag 28 oktober 2023. Hou je vast: we gaan onze Rijneke Mascotte lanceren en zijn langverwachte naam onthullen! Op social media vragen wij onze volgers om een naam te verzinnen. Vanzelfsprekend mag je met onze nieuwe vriend op de foto.

Openingstijden winkels

De winkels zijn open op:

  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Kom gezellig langs tijdens de WoonBekroonmaand en laat je inspireren en verrassen!

Geniet van een Nazomerse Muziek Middag bij Rijneke Boulevard!  

Het is weer tijd om te genieten en wat is een betere manier om dat te doen dan met geweldige muziek. Op 16 september tussen 12.00 en 16.00 uur nodigen wij jou dan ook uit om de Nazomerse Muziek Middag  bij te wonen. Twee gezellige dames zorgen voor de swingende muziek. Tot dan!

Rocking Rijneke op 2e pinksterdag

𝗥𝗼𝗰𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗶𝗷𝗻𝗲𝗸𝗲 op 2e pinksterdag – De winkels zijn open van 11.00 – 17.00 uur .

Op maandag 29 mei is het weer tijd voor Rocking Rijneke! Verspreid over de boulevard zullen er 4 swingende, rockabilly bands optreden.
Geniet van de live muziek en natuurlijk onze winkels! Zien we je dan?!