placeholder

Heel oktober – Woonb€loonmaand

De hele maand oktober vieren we op de Rijneke de traditionele woonmaand. Een maand vol wooninspiratie en interessante aanbiedingen bij onze 35 woonwinkels!

Elke zaterdag zijn er extra leuke en inspirerende momenten tussen 12 en 16u. Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook kans maken op een wooncheque. Dus kom zeker even langs in oktober!

35 woonwinkels

Oktober woonmaand is het moment om met jouw interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we gaan nog meer tijd in huis doorbrengen nu het weer donkerder wordt. Rijneke telt maar liefst 35 woongerelateerde winkels (vloeren, meubels, sanitair, keukens en home electronics), dus een ruim aanbod voor het hele huis!

Trends

Kies je voor kalmte en rust of gaat je inventief om met de ruimte die je hebt?  Benieuwd naar de nieuwste trends en op zoek naar wooninspiratie? Onze winkels adviseren je graag. Benieuwd hoe je de nieuwste woontrends vertaalt naar jouw eigen interieur? Maak dan een gratis afspraak bij onze interieurstylist op zaterdag 9 en 23 oktober tussen 12 en 16u.

Extra gezellig

Bekijk onderstaande agenda wat we je extra bieden op de Rijneke Boulevard. Zien we je binnenkort?

Interieuradvies –  9 en 23 oktober

Op zaterdag 9 oktober en 23 oktober is onze professionele interieur interieurontwerper Karinka aanwezig. Toe aan verandering, nieuw huis of bezig met een verbouwing? Bij Karinka kan je terecht met al je woonvragen. Je kan een afspraak reserveren, ze is een half uur exclusief voor jou beschikbaar. Interesse en meer informatie? Meld je hier aan en laat ons weten welke dag, tijdstip jouw voorkeur heeft en waarmee zij jou kan helpen.

Surprise shopper – 16 en 30 oktober

Na het succes van vorige jaar hebben wij de Surprise Shopper weer uitgenodigd. De 16de en 30ste kan het zomaar zijn dat je je aankopen niet zelf hoeft te betalen. Deze dag betaalt hij namelijk voor heel veel bezoekers de aankopen mee. En voor de extra sfeer is er alle zaterdagen een huiskamerorkest die fijne muziek ten gehore brengt.

Winactie – hele maand oktober

Vergeet niet om woonaankopen te doen tijdens de oktober woonmaand , want hiermee maak je kans op een van de tien mooie prijzen. Van 1 oktober t/m 31 oktober ontvang je bij elke aankoop* op de Rijneke boulevard 1 invulkaartje waarmee je kans maakt op een wooncheque t.w.v. EUR 100,-. Meedoen is heel eenvoudig: vul jouw gegevens in op het kaartje en deponeer ‘m direct in de box op de toonbank van de winkelier. Het is toegestaan om mee te doen bij meerdere winkels. Hoe meer inzendingen, hoe meer je kans maakt. Vraag in de winkel naar de winactie en misschien val jij wel in de prijzen!

De boulevard in de openlucht is goed bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.

*Met uitzondering van:

-MKC Moto, Action, Van Bemmelen Outdoor, Pipoos, Bickels Snacks en Mezzo Mezzo (geen woongerelateerde winkels).

-Bristol, Leen Bakker, De Literslijter, Kwantum en ToyChamp (niet lid van de winkeliersvereniging).

Winkels op de boulevard

  • Home Electronics
  • Vrije Tijd & Sport
  • Sanitair
  • Meubels
  • Keukens
  • Vloeren
  • Horeca
  • Diversen