Naar de homepage
Rijneke heroes


December is één grote feestmaand bij Rijneke!

Op 17 december is er van 13.00 tot 16.00 uur live-muziek. Gespeeld niet door zomaar een band... maar door een kerstband. Door alle leuke en herkenbare nummers die ze spelen, krijg je automatisch een lach op je gezicht. Zing mee en geniet van een heleboel gezelligheid. Op tweede kerstdag rijdt er van 12.00 tot 16.00 uur een superleuke kersttrein over de winkelboulevard, begeleid door de muzikale kerstman. Stap in en rijd mee!

En wie gun jij een gratis kerstvaart mét bingo op 26 december a.s. over de wateren rond Leiden en Zoeterwoude? Geef bijvoorbeeld jouw liefste tante, collega, oma, of buurman op en wie weet winnen jullie samen een plekje aan boord! De afvaart vindt plaats vanaf Rijneke Boulevard om 13.30 uur, de boot is weer rond 15.00 uur terug. De uitslag maken we 19 december per e-mail bekend. Ga naar de aanmeldpagina www.rijneke.nl/kerstboot. Last but not least scoor je op 31 december tijdens het winkelen een gratis oliebol tussen 12.00 en 15.00 uur!

Heel oktober viert Rijneke de woonmaand samen met jou. Elk weekend zijn er superleuke, inspirerende momenten tussen 12.00 en 16.00 uur.

Op zaterdag 6 november a.s. komen medewerkers van Band op Spanning naar het parkeerterrein van de Rijneke Boulevard ‘s middags van 14.00 tot 17.30 uur.

De hele maand oktober vieren we op de Rijneke de traditionele woonmaand. Een maand vol wooninspiratie en interessante aanbiedingen bij onze 35 woonwinkels!

Op zaterdag 4 september, het weekend van de formule 1, zal ook de Rijneke boulevard in het teken staan van snelheid. Zo zal er een Rijneke Race parcours worden uitgezet waar de jeugd op motortjes hun eigen race kunnen rijden. Alle snelheidsduivels kunnen hiermee hun motorrace diploma verdienen.

Hebben de kinderen altijd al hun superheld of prinses willen ontmoeten? Kom dan zaterdag 7 augustus naar de Rijneke Boulevard! ? Ga op de foto met levensgrote standbeelden van Captain America, Spiderman, Iron Man, Batman en de Hulk of ontmoet de prinsessen tijdens een meet & greet!

Kom 3 juli a.s. naar de Rijneke Boulevard voor een “Rondje Rijneke” en ontvang een Rijneke Rugzak. Je kunt deze tussen 12-16u ophalen bij onze sportieve “ Rijneke Ronde Missen” 

Op deze pagina vind je welke maatregelen Rijneke Boulevard treft om jouw gezondheid en die van onze winkelmedewerkers te garanderen. We volgen daarin de adviezen vanuit het RIVM en de overheid. Hieronder staat de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje:

De maand oktober staat helemaal in het teken van wonen en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom organiseert Rijneke Boulevard deze maand evenementen die volledig in het teken staan van shoppen, gezelligheid, verrassingen en wooninspiratie opdoen.

Op 5 september staat de Rijneke Boulevard volop in het teken van muziek.
Geniet tussen 12u - 16u van muzikale optredens en diverse artiesten.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.