Naar de homepage

Bij Rijneke Boulevard kun je naast eindeloos winkelen ook genieten van allerlei leuke evenementen en bijzondere feestdagen. De maand mei staat helemaal in het teken van historisch, muzikaal en sportief vertier. Kom ook & beleef het mee bij Rijneke!

Programma feestmaand mei:

  • Liberty Tour Bevrijdingsfeest op vrijdag 5 mei
  • Draaiorgelweekend Oud Hollands plezier op 6 & 7 mei
  • Leiden Marathon Sportief genieten op zondag 21 mei
  • Hemelvaartsdag Dagje vrij? Dagje Rijneke! Op donderdag 25 mei

Liberty Tour bij Rijneke Boulevard - 5 mei

Bevrijdingsdag belooft dit jaar een bijzondere feestdag te worden. De Liberty Tour rijdt ‘Editie 2017’ en de indrukwekkende stoet maakt tussen 10:30 en 11:30 uur een stop bij Rijneke Boulevard.

De kinderen van de Scouting helpen een handje mee en Burgemeester Bloemen van Zoeterwoude is erbij om het vreugdevuur door te geven. We nodigen je graag uit om het Bevrijdingsfeest met ons te vieren. Voor iedereen staat een lekker kopje koffie klaar en je kunt genieten van de bevrijdingsmuziek van de ‘Band of Liberation’. Kom je ook het Bevrijdingsfeest vieren?

Draaiorgelweekend - 6 & 7 mei

Tijdens het weekend van 6 & 7 mei kun je bij Rijneke genieten van Oud Hollands muziekplezier. Op verschillende plaatsen van de boulevard komen prachtige orgels te staan die het bekijken en beluisteren waard zijn. De unieke en kleurrijke orgels spelen de leukste deuntjes en herkenbare liedjes voor jong & oud. Superleuk! Kom je ook?

Leiden Marathon - 21 mei

Het wordt weer sportief en gezellig genieten op zondag 21 mei, dan vindt het mooiste rennersfeest van Nederland plaats: de 27e Leiden Marathon. De lopers zullen tussen 11 en 12 uur de Boulevard passeren en daar maken we een feest van! De winkels zijn open, de Rijntappers uit Zoeterwoude zullen voor een vrolijke muzikale noot zorgen en de boulevard biedt iedereen de beste plek om alle lopers aan te moedigen.

Dagje vrij? Dagje Rijneke! 25 mei

Lekker vrij op Hemelvaartsdag? Kom dan op 25 mei gezellig shoppen bij Rijneke, met maar liefst 40 winkels raak je nooit uitgekeken. Je kunt gratis voor de deur parkeren en er is altijd iets leuks te beleven, het ideale dagje uit voor het hele gezin. Tot dan!

Voor de èchte woonliefhebber

Volg de inspirerende woonwinkels en de gezellige activiteiten van Rijneke Boulevard ook op Facebook & Twitter. Op die manier ben je altijd op de hoogte van mooie aanbiedingen, het laatste interieur nieuws en de leukste events!

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.