Naar de homepage

Kom in het Pinksterweekend gezellig naar Rijneke, op zaterdag 3 juni vliegen de spatten eraf door onze bruisende Waterdag activiteiten. En ook de muzikale festiviteiten op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) zijn absoluut een bezoek waard!

Met veel optredens en allerlei soorten muziek maken we er voor het hele gezin een vrolijke MuziekBoulevard van. Het wordt een kleurrijk & fijn feestweekend. Rijneke, daar zit muziek in!

Feestprogramma Bruisend Pinksteren:

Zaterdag 3 juni - Welkom op Waterdag!
•    Verrassende Water Workshop voor kids
•    Meet & Greet met leuke Oranje Vis
•    Optredens Shantykoor Het Groene Hart

Maandag 5 juni - MuziekBoulevard Rijneke
•    Diverse artiesten, optredens en allerlei muziek
•    Prachtig draaiorgel en Karrewiets-Muziekfiets
•    Open Podium - Rijneke Got Talent
•    Muziekschool Rockfactor
•    Optreden van zanger Ed at Night
 

WELKOM OP WATERDAG

Zaterdag 3 juni van 12 tot 16 uur
Het plezier spat er vanaf op Waterdag! Kom op zaterdag 3 juni naar Rijneke en neem een duik in de verrassende activiteiten die we voor het hele gezin in petto hebben. Speciaal voor de kinderen is er een leuke Water Workshop en tijdens een Meet & Greet met de megagrote Oranje Vis kun je gelijk een mooie foto van de kids maken. Het feest kan niet op want Shantykoor Het Groene Hart treedt op Waterdag maar liefst drie keer (12.30, 13.45 en 15.00 uur) op. Bezoek Waterdag bij Rijneke, dit wil je niet missen hoor!

MUZIEKBOULEVARD RIJNEKE

Maandag 5 juni van 12 tot 16 uur
Pinkesteren bruist op Rijneke! Op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) zijn alle winkels zijn open (12 tot 17 uur) en met diverse artiesten en allerlei soorten muziek maken we er een uitbundige MuziekBoulevard van! Kom langs en geniet van de leuke liedjes die de muzikanten op hun gitaar, djembé, accordeon of dwarsfluit spelen. Het mooie draaiorgel zorgt voor Oudhollands muziekplezier en maak ook het bijzondere optreden van de rondrijdende Karrewiets-Muziekfiets mee. Rijneke, daar zit muziek in.

Open Podium  - Rijneke Got Talent

Wil je zelf zingen of je kunsten aan iedereen tonen? Schrijf je dan in voor het Open Podium en doe mee aan de ‘Rijneke Got Talent’ talentenjacht. Aanmelden kan tot 3 juni bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem voor informatie contact op met Anke: 06 222 205 10. Alle dappere, sportieve en talentvolle deelnemers maken kans op een cadeautje van Rijneke!

RockFactor & Ed at Night

En er is meer muziek bij Rijneke om blij van te worden! Diverse leerlingen van muziekschool Rockfactor verzorgen ’s middags een geweldig optreden. Zanger ‘Ed at Night’ uit Zoeterwoude sluit om 15.30 uur de MuziekBoulevard af met zijn nieuwste hit ‘Groen Water’. Bezoek Rijneke & beleef het bruisende Pinksterweekend met ons mee.

Dagje vrij? Dagje Rijneke!

Lekker dagje vrij? Kom dan eens gezellig shoppen bij Rijneke, we zijn elke dag open en met maar liefst 40 winkels raak je nooit uitgekeken. Je kunt gratis voor de deur parkeren en er is altijd iets leuks te beleven, het vrolijkste dagje uit voor het hele gezin. Tot snel!

Voor de èchte woonliefhebber
Volg de inspirerende winkels en de gezellige activiteiten van Rijneke Boulevard ook op Facebook & Twitter. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste gadgets, mooie aanbiedingen, het laatste nieuws en de leukste events! Klik op Facebook Rijneke.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.