Naar de homepage

Ben jij ook zo toe aan iets nieuws dit voorjaar? Met enkele nieuwe accessoires of andere materialen pas je de stijl van je huis heel gemakkelijk aan.

Als je een beetje om je heen hebt gekeken tijdens een middagje shoppen op de Rijneke Boulevard, heb je ongetwijfeld gezien dat de industriële stijl helemaal in is. Van groot (betonnen vloeren) tot klein (koperen hanglampen), industriële materialen zijn overal van harte welkom. Je ziet het terug in winkels, maar vooral ook in woonbladen en dus ook bij mensen thuis. In deze post geven we je 6 tips om ook in jouw huis de industriële stijl toe te passen.

1. Authentiek
Wat je vooral niet moet doen? Mooi afgewerkte producten kopen: hoogglans kastjes, eigenlijk alles wat er te gelikt en netjes uitziet past niet in een industrieel interieur, tenzij je het goed kan combineren! Een kastje waarbij de helft van de verf nog maar aanwezig is is prachtig, vooral niet overschilderen. Omdat deze trend zo duidelijk aanwezig is, zijn er zelf meubelfabrikanten die “imitatie” versleten meubilair produceren en hiermee de vintage modellen namaken. Het ligt misschien niet binnen je budget, maar neem een voorbeeld aan het meubilair van Piet Hein Eek: een groot deel van het meubilair is gemaakt van gerecycled hout, waardoor er allerlei verschillende kleuren planken in zijn meubilair zitten. Hoe verweerder hoe beter, zullen we maar zeggen.

Meer over de 6 Mieterse Tips voor een industriële woonstijl tref je hier aan.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.