A-Meubel

Woonwinkel A-Meubel
Wat begon als een kleine meubelwinkel in Amersfoort in de jaren ‘90 is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende woonwinkels van Nederland met vestigingen door heel het land. Vandaag de dag bieden we niet alleen een breed scala aan prachtige meubels in onze vele vestigingen verspreid over het hele land, maar we doen dit ook met de overtuiging dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij A-meubel streven we ernaar om kwaliteitsmeubels toegankelijk te maken voor iedereen, daarom garanderen wij altijd de allerlaagste prijs. 

Laagste prijsgarantie
Bij Woonwinkel A-Meubel vind je kwalitatief hoogwaardige meubels voor de allerlaagste prijs van Nederland. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je nooit te veel betaald voor uw meubels, wij bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Momenteel worden er wekelijks honderden klanten bediend via diverse verkooppunten. Door de grote inkoop aan meubels van verschillende fabrikanten kan A-Meubel makkelijker inspelen op de vraag van de consumenten. Naast dat wij een zeer scherpe prijs aanbieden garanderen wij je ook een goede service na de aankoop. Hierdoor is de klantenkring door de jaren heen enorm gegroeid, van Groningen tot Maastricht en zelfs delen van België en Duitsland.

Ruim en divers assortiment
Bij A-Meubel zijn we trots op ons uitgebreide en diverse assortiment. We hebben alles in huis om van jouw woning een sfeervol geheel te maken. In onze collectie vind je stijlvolle bankstellen en hoekbanken in verschillende stijlen en materialen. Zo heb je bij elke bank de keuze uit een tal van verschillende opstellingen, bekleding materialen en kleuren. 

Voor diegenen die graag een samenhangend geheel willen, bieden we complete woonkamersets aan. Deze sets zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een eettafel, salontafel, dressoir en tv-meubel, allemaal perfect op elkaar afgestemd voor een harmonieuze uitstraling. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan verschillende soorten kasten, voor elke opbergbehoefte een oplossing. 

Ook hebben wij een uitgebreide collectie aan eetkamerstoelen, deze komen in allerlei stijlen, passend bij iedere eettafel. Maar dat is nog niet alles, we bieden ook andere meubelstukken en woonaccessoires aan om jouw interieur helemaal af te maken. Bij A-Meubel maken we het je graag gemakkelijk om je huis stijlvol in te richten.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 10:00 - 18:00
DINSDAG 10:00 - 18:00
WOENSDAG 10:00 - 18:00
DONDERDAG 10:00 - 21:00
VRIJDAG 10:00 - 18:00
ZATERDAG 10:00 - 17:00
ZONDAG 10:00 - 17:00
  • T 0888448888
  • E alphenadrijn@a-meubel.nl

Navigatie adres: Rijndijk 8, 2394 AA Hazerswoude-Rijndijk

BEKIJK OP MAPS

Winkels op de boulevard

  • Home Electronics
  • Vrije Tijd & Sport
  • Sanitair
  • Meubels
  • Keukens
  • Vloeren
  • Horeca
  • Diversen