Naar de homepage
Action

Openingstijden

MA

09:00 - 18:00

DI

09:00 - 18:00

WO

09:00 - 18:00

DO

09:00 - 21:00

VR

09:00 - 18:00

ZA

09:00 - 17:00

ZO

12:00 - 17:00

Afdrukken

Action

Action is de meest succesvolle en leukste non-food discount winkelketen met een verbazend voordelig en continu verrassend assortiment.

Van de meer dan 5.000 artikelen die wij bieden, behoort ongeveer een derde tot ons vaste assortiment. De rest van het assortiment is variabel en wisselt snel. In onze winkels vind je onder meer schoonmaakartikelen, kantoorbenodigdheden, speelgoed en textiel.

Action heeft trotse medewerkers en staat midden in de samenleving.

Action hecht een groot belang aan de kwaliteit van de producten die we verkopen. Wij kunnen onze producten tegen zeer lage prijzen aanbieden door grootschalig en efficiënt in te kopen. Wij kopen van een product veel meer in dan andere retailers. Daarnaast is onze distributie optimaal ingericht, zitten we op voordelige winkellocaties en hebben we een kostenbewuste bedrijfscultuur. Ieder kostenvoordeel dat wij realiseren, geven wij door aan onze klanten. Daarom worden de prijzen van onze artikelen ook niet afgerond.

Nadat producten zijn ingekocht, worden de producten en hun verpakking steekproefsgewijs getest op kwaliteit. Hierbij worden we met advies ondersteund door wereldwijde inspectie, verificatie, test en certificeringsorganisaties. Bij binnenkomst van de goederen in ons distributiecentrum doen we ook nog een kwaliteitscontrole voordat het naar onze winkels gaat. Deze kwaliteitscontrole geldt voor ons gehele assortiment.

  • 0228 – 56 50 80
  • www.action.nl
  • facebook
  • twitter
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Agenda Rijneke

Evenementen en acties

  • 30 juni Kussengevecht
Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.